TRIMMAAMO

Pyörönmaan Trimmauspalvelun yrittäjänä toimii Sanna Bun. 

Idea yrityksen perustamiseen on lähtenyt rakkaudesta eläimiä kohtaan. Työ eläinten parissa on ollut pitkäaikainen unelma, josta on nyt vähitellen tullut totta. Haluan omalta osaltani edesauttaa eläinten hyvinvointia ja auttaa omistajia koiran turkin hoidossa, sillä lemmikkimme ansaitsevat hyvinvoivan ja huolitellun olemuksen siinä missä ihmisetkin. Koiran ihon ja turkin kunnossapito on ennaltaehkäisevää  terveydenhoitoa ja iso osa lemmikin kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Teen kaiken rotuisten, myös monirotuisten kotikoirien trimmauksia omistajan toiveiden ja koiran tarpeiden mukaan. Myös ei-trimmattaville roduille on tarjolla palveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi pelkkä pesu ja föönaus, pienet siistimiset tai vaikkapa pohjavillanpoisto kovimpaan karvanlähtöaikaan tai ihan vain helpottamaan koiran oloa kesähelteillä.

Olen suorittanut Eläintenhoitajan perustutkinnon Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa Tampereella sekä Eläintenhoitajan ammattitutkinnon (Eläinten trimmaamisen osaamisala) Koulutuskeskus Salpauksessa Asikkalassa.

Teen trimmauksia kotini yhteyteen remontoiduissa tiloissa. Trimmaamo sijaitsee Valkeakoskella, Pyörönmaalla, noin 8 kilometrin päässä Valkeakosken keskustasta ja vain 15 kilometrin päässä Lempäälän Ideaparkista. Toijalasta on vain reilun 20 kilometrin ajomatka ja Iittalasta noin 30 kilometriä.